Der forskes i healing i Mejrup

Inge Marie Busk Nielsen som er indehaver af Lys Healing i Mejrup ved Holstebro deltager som healer i forskningsprojekt med kræftpatienter. Syddansk- og Århus Universitet har i samarbejde med branche-organisationen Healer-Ringen startet et forskningsprojekt omkring energi-healings effekt i forbindelse med cancerpatienters rehabilitering.

Inge Marie Busk Nielsen fortæller at ” Det er kræftpatienter fra Region Midtjylland og Region Syddanmark som deltager i projektet. Patienterne har afsluttet hospitalernes kræftbehandling og er dermed klinisk raske. De får tilbudt 4 gratis energi-healinger indenfor 2 måneder som led i den rehabiliterende indsats, altså tilbage-til-styrke,-livet-og-samfundet-fasen”.

Patienterne sætter egne mål for healingens effekt. Det er primært patienter med mave/tarm kræft prostatakræft og muligvis brystkræft som deltager. Man ønsker at undersøge healing så praksisnært som muligt, derfor vil healings-sessionerne foregå bl.a. i min klinik.

Inge Marie Busk Nielsen fortsætter ”Jeg ser meget frem til at forskerne senere vil undersøge, hvordan energi-healing kan indgå som et bivirkningsfrit alternativ til nuværende behandlings-tilbud. Dette projekt er helt sikkert et kæmpeskridt i den rigtige retning; at få healing dokumenteret og anerkendt, som det er sket med zoneterapi og akupunktur. Jeg glæder mig meget, ikke mindst på kræftpatienternes vegne”.

Del siden